Asiakkaamme

Meillä on kunnia työskennellä TE 500 – listan yritysten, kansainvälisten pörssiyhtiöiden sekä pienempien kasvuyritysten kanssa.

Asiakkaat ovat tärkein prioriteettimme, jota emme ota kevyesti. Ymmärrämme miten tärkeää on löytää pitkäaikainen, luotettava ja ennen kaikkea osaava kumppani vahvistamaan yrityksen viestintää.

Välitämme asiakkaistamme ja siitä, mitä teemme. Tavoitteemme ja intohimomme ovat pitkäjänteiset asiakassuhteet, jolloin yhdessä kehitetyn strategian ja meidän alati kehittyvän toimintamme tuloksista pääsee nauttimaan yhä uudestaan.

90 %

asiakkaistamme suosittelisi meitä

92 %

luottavat meihin organisaationa

93 %

on kokenut kampanjan tehokkaaksi

Asiakascase: Vilkas Group

Vilkas Group lähti ensimmäistä kertaa Calcus.com:in kanssa yhteistyöhön kesällä 2020. Calcuksen myynnistä oltiin pantu merkille Vilkkaan erittäin hienosti sujunut kevät verkkokaupan suhteen ja kun kampanjateemana oli menestys, oltiin Calcukselta yhteydessä Vilkkaalle yhteistyötä artikkelin muodossa ehdottaen. Vilkkaan markkinointipäällikkö Camilla Lehtonen kertoo, kuinka hän oli positiivisesti yllättynyt miten tarkasti myyjä perusteli, miksi kyseessä oleva liite sopisi juuri Vilkkaalle. Camillasta tuntui mukavalta se, että tarjouksen tekoon oli käytetty aikaa juuri Vilkasta ajatellen.

Vilkkaan artikkeli ilmestyi Menestyksen Tekijät -kampanjassa Talouselämän yhteydessä 5.6.2020 ja artikkelin uudelleenjulkaisu ilmestyi 25.9.2020 Business NOW -teemakokonaisuudessa Talouselämän yhteydessä syksyllä. Näihin kampanjoihin Vilkkaalta lähdettiin mukaan, koska molempien kampanjoiden teemat osuivat hyvin yksiin Vilkkaan menestyksekkään liiketoiminnan kanssa. Myös hinnoittelun kohtuullisuus vaikutti positiivisesti ostopäätökseen.

Vilkkaalta oltiin tyytyväisiä haastattelun sujuvuuteen ja haastattelija koettiinkin ystävälliseksi sekä asiakaslähtöiseksi. Myös korjausehdotukset artikkeliin saatiin tehtyä toimitusjohtajan palautteenannon perusteella.

Vilkkaan markkinointipäällikkö Camilla Lehtosen mukaan yhteistyö tuotannon kanssa sujui kaikenkaikkiaan tosi hyvin, kun korjausehdotuksetkin otettiin huomioon. Lisäksi artikkelin upea visuaalinen ilme yllätti hänet positiivisesti.

Kokemuksensa perusteella Vilkas Group voi ehdottomasti suositella Calcus.comin palveluita muillekin yrityksille. ”Calcus.comin yhteyshenkilöt osaavat varmasti kertoa, mikä liite sopii teemaltaan eri yrityksille ja jopa antaa vinkkejä sopivasta kärjestä. Erityisen tyytyväisiä olimme myyntiin, haastatteluun sekä jutun ulkoasuun.” Camilla summaa.