Meille töihin

Tavoitteenamme on olla, ei enempää eikä vähempää, Suomen kannattavin ja asiantuntevin digimurroksen edelläkävijä sisältömarkkinoinnissa. Olemme siirtyneet sanoista tekoihin ja etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää rohkeita muutoksentekijöitä mullistamaan markkinointialaa kanssamme.

+500

artikkelia vuodessa

+100

videota vuodessa

3

rautaista toimistoa täynnä ammattilaisia

Calcus.com – etsii yhtä myynnin nälkäistä, ja työurallaan seuraavan ison kehitys askeleen haluavaa tekijää vahvistamaan Helsingin toimiston myynti yksikköä.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työtehtävän myynnin parissa missä pääsee oppimaan ja kehittymään yhdessä alan johtavien ammattilaisten kanssa. Tärkein arvomme ja missiomme on olla alan asiantuntevin sisältömarkkinointi yritys missä työtä tehdään suurella ylpeydellä ja tinkimättömällä laadulla – rentoa ja energistä työskentely kulttuuria unohtamatta. Tarjoamme hyvät työsuhde edut, sekä erittäin hyvän ansainta mallin.

Mikäli tunnistat itsesi kyseisestä kuvauksesta, ja palat halusta päästä näyttämään kykysi niin lähetä työhakemuksesi osoitteeseen rekry@calcus.com, niin jutellaan tästä erittäin mielenkiintoisesta työtehtävästä lisää.

Palkkaus tapahtuu välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Calcus.com Oy Suomen johtava sisältömarkkinointiin keskittynyt markkinointitoimisto, joka on yli 10 – vuoden aikana vakiinnuttanut vahvaa asemaa Suomessa. Meille on kunnia asia tuottaa erinomaisen laadukasta sisältöä asiakkaillemme. Sitä tukien panostamme vahvasti jatkuvaan tuotekehitykseen, ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä ketterään toimintamalliin.

Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa toimitusjohtajasta lähtien jokainen osallistuu kädet savessa myyntityöhön jossain määrin. Meistä jokainen on kunnianhimoinen, innostunut ja ennen kaikkea sitoutunut siihen, että asiakasyrityksemme saavat viestiä arvokkaissa kanavissa ajankohtaisimmat asiansa.

Haluatko työskennellä organisaatiossa, jossa 100% tulevista kollegoistasi on sitä mieltä, että meillä on kilpailukykyiset tuotteet myydä?

Haluatko työskennellä organisaatiossa, jossa tulevat kollegasi kertovat seuraavaa:

  • Töihin on mukava tulla IHAN joka päivä. Kiitos siitä!
  • Mielenkiintoiset kampanjat, jotka oikeasti tarjoavat asiakkaille laadukkaan kanavan viestiä, jatkuva kehitys, jotta pysytään edellä kovia kilpailijoita.
  • Avoin yrityskulttuuri – meillä jaetaan kaikki.
  • Vapaus omaan ideointiin ja tekemiseen. Kunhan homma toimii omalta puolelta niin vastineeksi saa erittäin hyvän palkan ja vapauden tekemiseen.

Tämä on vasta pintaraapaisu – meillä voidaan oikeasti hyvin!

Innostava, kannustava ja sinua tukevat esihenkilöt, etätyömahdollisuus, työaikaliukuma, modernit työvälineet ja yhteiset liikuntahetket – ne eivät ole työsuhde-etuja vaan meillä normi päivää!

 

Ville Leppäaho, ville.leppaaho@calcus.com