Webinaari videomarkkinointi

Videomarkkinoinnin kasvulle, kiinnostukselle ja kulutukselle ei näy loppua. Videomarkkinointi tuleekin olemaan käytetyin markkinoinnin ja viestinnän muoto vuonna 2022. Forbesin tutkimusten mukaan video jättää ylivoimaisesti merkityksellisimmän muisti- ja tunnejäljen markkinoinnissa ja viestinnässä. Laadukas video on pitkäaikainen investointi yrityksen toiminnalle

 

Olemme kumppaniverkostomme kanssa luoneet ja lanseeranneet uusia mahdollisuuksia ja keinoja, joilla asiakkaamme voivat entistä tehokkaammin rajata sekä keskittää haluamaansa mainossisältöä suosimiinsa kohderyhmiin.

 

Koska aihe on monelle asiakkaallemme yhtäältä kiinnostava, mutta toisaalta kuitenkin uusi ja osin tuntematon, olemme päättäneet kantaa kortemme kekoon ja tarjoamme täten mahdollisuutta saada aiheesta lisätietoa matalalla kynnyksellä.

 

Aamukahvien yhteydessä keskustelemassa aiheesta ovat Calcus.comin videoliiketoiminnan myyntijohtaja Mikael Penttilä sekä Smartclipin Head of Sales Finland Aki Ronkainen. Smartclip luo videomainonnan tulevaisuutta tarjoamalla kehittyneitä ja laadukkaita online-video- ja TV-mainosratkaisuja.

Akilla on rooli myös IAB:n videomainonnan työryhmän puheenjohtajana. 

 

Kysymyksiin ja palautteeseen vastataan ja palataan tilaisuuden päätyttyä.

Pyydämme ilmoittautumaan hyväksymällä kutsun perjantaina  22.4 mennessä. Lisätietoja ja kysymyksiä tapahtumasta saa esittää Mikael Penttilälle.

Lähetämme lisätietoa ja muistutuksen tilaisuudesta muutamaa päivää ennen tapahtumaa.